Sunday, 3 May 2015

Gambar-Gambar Hukuman Bunuh Kumpulan IS Dengan Menghempapkan Batu Besar Ke Kepala


Gambar mengejutkan oleh kumpulan militan Isis dengan melemparkan batu blok ke kepala tahanan.
Hukuman ini telah dijalankan di wilayah Nineveh di Iraq

Kumpulan Isis telah menjalankan salah satu hukuman dengan melemparkan blok konkrit yang besar ke kepala dua orang lelaki yang dituduh membunuh.1 comment:

 1. YIP KUM FOOK (LAWYER) BOHONG KATA RESITS KUIL HILANG!
  Kepada orang ramai yang di hormati,
  YIP KUM FOOK (MCA GOMBAK) mengaduan ke Polis resit yang simpan di tempat Kuil yang sunyi pun hilang. Mengapa pencuri bolih tahu? Mengapa CCTV tak rakam? Semua cakap bohong.
  Ini semuanya dia bermain wayang sendiri. Siapa mahu curi resit yang tidak berhargai itu? Ini bukan duit? Ini bukan Mas? Kerana dia cuba menutup akaun yang tidak serata Kuil SAMNAK SAMBODHI, TAMAN DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR, MALAYSIA. Dia ingat orang ramai semua bodoh.

  To the public that is respected,
  YIP KUM FOOK (MCA Gombak) report to Police: donation receipts keep in Temple a quietly were disappeared. Why thieves can know? Why CCTV not record? All telling lie.
  This is his entire play movie. Who wants to steal invaluable receipts? This is not money? This is not gold? Because he tried to cover unbalance account of SAMNAK SAMBODHI, TAMAN DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR, MALAYSIA. . He thought, people are stupid.
  FORWARD BY SAMNAK SAMBODHI COMMITTEES

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

histats

ping

ping blog